top of page
Logo isocial.png
Content creating.jpg

Organic socials

Organic social media marketing draait om het creëren van sterke merkverhalen en het opbouwen van betrokken gemeenschappen. Onze aanpak richt zich op het ontwikkelen van emotionele banden met jouw doelgroep, het vergroten van merkloyaliteit en het stimuleren van bedrijfsgroei. Laten we samen jouw sociale mediastrategie transformeren en succesvolle, duurzame relaties opbouwen.

Strategie

Onze strategische aanpak vormt de basis voor jouw sociale succes. We stellen doelen en doelgroepen om een doordachte aanpak te ontwikkelen.

Copywriting

Copywriting is de sleutel tot het effectief communiceren van jouw merkidentiteit. Van krachtige captions tot boeiende blogs is het onze taak om de boodschap van jouw brand helder over te brengen aan jouw doelgroep

Content planning

Consistentie en relevantie is key voor organische groei op sociale kanalen. We creëren een roadmap met boeiende content die jouw publiek aanspreekt.

Content creatie

Van grafisch werk tot in house foto/video zorgen wij voor de eye candy die jouw merk in de spotlight zet.

Analyse

We meten resultaten, identificeren groeikansen en passen onze aanpak aan om de beste resultaten te behalen.

Social listening

We monitoren en analyseren gesprekken, trends en feedback om je merkpositie te versterken en te verbeteren.

Content creation champagne.jpg

Paid socials

Het traject naar potentiële klanten verkorten en meer omzet genereren? Betaalde advertenties op sociale mediaplatforms presenteren jouw merk rechtstreeks aan de juiste doelgroep. Onze aanpak omvat het gebruik van demografische gegevens, interesses en gedrag om gerichte advertenties te maken die leiden tot precisie, zichtbaarheid, conversies en een meetbare ROI.

Strategie

Paid advertising begint met een sterke strategie. We nemen de tijd om jouw doelen, doelgroepen en concurrenten te begrijpen. Op basis hiervan ontwikkelen we een duidelijk plan om jouw merk effectief te promoten op sociale media.

Content creatie

Aan de hand van grafisch werk, foto en video vertalen wij jouw boodschap naar visueel aantrekkelijke content.

Targeting

We maken gebruik van de uitgebreide gegevens die sociale mediaplatforms bieden om jouw doelgroep te bestuderen om zo doelgerichtere advertenties op te stellen.

A/B testing

Met A/B testing optimaliseren we de prestaties van je advertenties. We creëren verschillende varianten van advertenties en meten welke het beste presteren. Deze gegevens sturen verdere campagnebeslissingen.

Analyse

Analyses bieden inzicht in de prestaties van je campagnes. We kijken naar clicks, conversies en andere belangrijke statistieken om te begrijpen wat werkt en waar verbetering mogelijk is.

Optimalisatie

Met de verzamelde gegevens optimaliseren we voortdurend je campagnes. We passen targeting, creatieve elementen en budgetten aan om de beste resultaten te behalen en je ROI te verbeteren.

Ready for real results?

bottom of page